Search for content, post, videos

Category

Интервју

372 Views
PIECE OF HEAVEN

If you dreamt of visiting heaven on Earth, diving into the Mediterranean Sea and experiencing its crystal clear and turquoise water, then the Al Alamein Hotel is the perfect place…

994 Views
БОЖЕНСТВЕНО БУДЕЊЕ

Нашата аура е како магнет кој привлекува делови од туѓата енергија и емоции. Тие можат навистина да направат пречки во нашето живеење и без оглед дали се позитивни или негативни,…

999 Views
ТАТКО И ДВЕ ЌЕРКИ НА ПАТ ОКОЛУ СВЕТОТ

Ако сте вљубени во патувања и големи авантури, дозволете да ви раскажам една приказна… Реална приказна за еден прекрасен татко кој со своите две ќерки го открива светот. Дали и…

683 Views
ЗДРАВ ЖИВОТ, СРЕЌЕН ЖИВОТ

Брзиот начин на живот ги помести и нашите здрави навики, па се повеќе се среќаваме со здравствени проблеми предизвикани од хормонални пореметувања и недоволна физичка активност. Јосиф Дамјанов, многу добро…

902 Views
Уметноста како медиум за искажување на внатрешните чувства

Сашо и Пандора Саздовски – Уметноста како медиум за искажување на внатрешните чувства Во Музеј на Град Скопје се  отвори изложбата на слики и инсталација РЕ-ИЗГРАДЕНИ СЕЌАВАЊА на Визуелниот уметник…