Search for content, post, videos

Category

Деловна

276 Views
Зошто работиме толку многу?

  Постојат безброј причини. Можеби ситуацијата дома ни е лоша, па одолговлекуваме да си одиме, можеби очајно ни требаат пари да се прехраниме, да ги платиме сметките, да го отплатиме…

368 Views
А кој не сака да биде успешен?

УСПЕХОТ НА МНОГУМИНА ИМ СЕ ЧИНИ НЕДОСТИЖЕН. ПОСТОЈАТ БЕЗБРОЈ НАЧИНИ КАКО ДА ГО ОСТВАРИТЕ, НО СЕПАК, ПОВЕЌЕТО ОД НАС СЕ ОБИДУВАМЕ САМИ ДА ОТКРИЕМЕ НАШ НАЧИН. ОВА ВОДИ ДО ГУБЕЊЕ…