Search for content, post, videos

Category

Новитети во дизајнот

475 Views
Нека се запролети… најпрвин дома

Не чекајте пролетта официјално да почне. Ако ви здодеа студенилото на зимата, топлина на домот можете да му дадете и со неколку измени. Нејзина прва асоцијација е, секако, цвеќето, но…

516 Views
Релаксирачки и удобни

Столица-полица Колку повеќе читаш, толку повеќе знаеш. Книгите се нашето најголемо богатство, кое треба да го чуваме постојано.…

449 Views
„Луксуз-пакетот“ за новогодишно уживање на Timothy Oulton

Британската мануфактура што изработува луксузен мебел, внесе новина во работењето, благодарение на соработката меѓу Harrods, Marian Bake и VeryFirstTo. Како што се ближат новогодишните празници така побарувачката расте, а понудата…

529 Views
Новитети во дизајнот

Уникатност што го одразува слободниот дух – параван „ДЕЛТА“ Параванот се состои од четири панели чии геометриски форми ги истакнува драматичната, но сепак елегантна, црна, то ест бојата на јагленот,…

877 Views
Ѕидно огледало „ХЕЛИОС“, инспирирано од богот на Сонцето

Во старогрчката митологија Хелиос го олицетворувал Сонцето, но не како небесно тело, туку неговата светлина и топлина. Богот, секое утро, кога зазорувала зората, се издигал нагоре, до небото, на крајот…