Search for content, post, videos

Category

Патување

224 Views
САРДИНИЈА – Уникатен и заводлив остров

Сардинија, вториот по големина остров во Медитеранот, е една од најексклузивните дестинации и на европската и на светската туристичка мапа. Ексклузивноста на островот првенствено се рефлектира во кристално чистото море,…

215 Views
Нисирос – Вулканска убавина

Нисирос  е волшебниот остров кој е добро чуваната тајна на грците, овој остров секогаш има посебно место на списоците со тајни грчки острови кои туристите се уште не ги запоседнале.…

211 Views
Најубавите грчки острови

Иако многу туристи од нашата земја вообичаено одат на одмор во Грција, факт е дека мал процент се оние кои се одлучуваат да се впуштат во авантура по најубавите грчки…

196 Views
Милос – белиот рајски остров

Остров со длабоко сини води, разнобојни врежани карпи и плажи со прекрасно бел песок, Милос нуди возбудлива разновидност на прекрасни пејзажи и вистинско уживање.…

373 Views
PIECE OF HEAVEN

If you dreamt of visiting heaven on Earth, diving into the Mediterranean Sea and experiencing its crystal clear and turquoise water, then the Al Alamein Hotel is the perfect place…

336 Views
Алберобело – град на историските трули – камени куќи

Да се видат единствените градби изградени без материјал за сврзување, градени исклучително од неправилни форми на камен, кои преживеале од праистроријата до модерното денешно време, навистина е вистинско доживување и…

407 Views
ЛОАРА – кралица над кралиците

Велат дека ЛОАРА е кралица која ја обожувале сите француски кралеви. За да се прифати оваа изрека патниците требаат само да го следат течението на реката ЛОАРА, која воедно преставува…