Search for content, post, videos

Category

Таа

422 Views
Европска пракса во светот на бизнисот

Од 15-ти до 29-ти август 6 ученички од Приватното средно училиште САБА беа на двонеделна пракса во Дрезден, Германија. За време на тие две недели ученичките беа распределени во компании…

339 Views
Кога „ВОЈУВАШ“со семејството

Најтешкото оружје со кое сигурно можеш да повредиш некого се зборовите. Затоа, внимателно со нив! Тие многу лесно можат да скршат нечие срце, да растурат пријателство, да стават крај на довербата……

398 Views
Спаси ја планетата

Рециклирај, реупотребувај, заштедувај! Полесно е отколку што си мислиш! Има некои работи кои можеш да ги направиш сега веднаш, ама со тоа ќе помогнеш во спасувањето на нашата планета Земја!…

275 Views
Зачинет пунч

Зачинет пунч Потребни состојки: еден литар сок од боровинки 5 лажици мед една лажичка цимет стапчиња цимет…

397 Views
Новогодишни занимливости

Неколку недели пред Новата година купуваш елка, или ја вадиш старата, ја китиш со лампиони, разнобојни сијалички, пушташ новогодишна музика… Но сигурно никогаш не си помислила кога за прв пат…

0 COMMENT
887 Views
Стани експерт за флерт!

Флертувањето е секогаш главоболка: како да постапиш паметно? На пример, контакт со очите… знаеш дека е важен, ама дали да го гледаш директно во очи или да го погледнуваш скришум?…

0 COMMENT
739 Views
Од што се плашиш најмногу?

Фобиите се големи, нерационални стравови од одредени ситуации, предмети, лица или активности… За некои фобии си слушнала. За некои и не знаеш дека постојат. Ние ќе ви откриеме од што…