Search for content, post, videos

Category

Тиин Разговори

339 Views
Кога „ВОЈУВАШ“со семејството

Најтешкото оружје со кое сигурно можеш да повредиш некого се зборовите. Затоа, внимателно со нив! Тие многу лесно можат да скршат нечие срце, да растурат пријателство, да стават крај на довербата……

0 COMMENT
887 Views
Стани експерт за флерт!

Флертувањето е секогаш главоболка: како да постапиш паметно? На пример, контакт со очите… знаеш дека е важен, ама дали да го гледаш директно во очи или да го погледнуваш скришум?…

0 COMMENT
739 Views
Од што се плашиш најмногу?

Фобиите се големи, нерационални стравови од одредени ситуации, предмети, лица или активности… За некои фобии си слушнала. За некои и не знаеш дека постојат. Ние ќе ви откриеме од што…