Search for content, post, videos

Category

Тој

576 Views
Уникатан у сваком смислу

Стефан Цвијовић – Цвија, по мом мишљењу, је најпопуларније име наших простора у свету музике, моде и спорта.. Важи за особу која има врвне квалитете и који никад не одустаје…

291 Views
Облечете се по мера…

    …Во таков случај изборот е непогрешен. Иако на пазарот се нуди сè и сешто, во ексклузивните продавници чијашто брендирана облека изгледа привлечно, некогаш е тешко да се најдат…

303 Views
 Ќелавите – па?

Верувале или не, но жените не обрнуваат внимание на ќелавоста. Ако ги воодушевите со индивидуалните, карактерни особини, нема ни да ја забележат.…

300 Views
МАЖИ НА ДИЕТА…

ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЧУДИ НА ТОА ШТО СЕ СЛУЧУВА, А СЕПАК СЕ СЛУЧУВА НАСЕКАДЕ ОКОЛУ НАС. И БЕЗ ДА ПОМИСЛИМЕ И ЗАМИСЛИМЕ, СЕ СЛУЧУВА СЕ ПОЧЕСТО – ДА, МАЖИ…

332 Views
Хроничен замор

Но, дали и тогаш ќе бидете задоволен, дали ќе бидете поодморен и посреќен? Денот за сите луѓе трае исто, меѓутоа постојат лица кои не можат да се справат со сите…

496 Views
ВАЖНОСТА НА ЕМОЦИИТЕ

За да можете да ја разберете важноста на емоциите во вашиот живот,  доволно е да замислите како тој би изгледал кога би биле лишени од секакви чувства. Можеби полесен? или…

1059 Views
Отмени, во кошули од најквалитетни италијански ткаенини, во пролет и во лето

„Секој човек заслужува добро скроена кошула“ – Даниел Стојанов Факт е дека модните трендови ги диктираат Италијанците, чиј стил е неприкосновен, исто како британскиот, на пример. И францускиот, се разбира.…

763 Views
Топ 5 јакни и капути за мажи

Примарната работа на зимските јакни и капути е прилично јасна: треба да ве загрее. Ова е и удобност и сигурносно прашање, затоа внимавајте на изолационите можности на зимската јакна над…