Search for content, post, videos

Category

Автомобилизам

579 Views
2017 Ferrari GTC4Lusso – наследникот на FF

Неговото промовирање на минатогодишниот саем во Женева го привлече вниманието на присутните и, воопшто, на целокупната јавност, која не можеше да им одолее на внатрешноста, изгледот (надворешен), перформансите, на различноста.…