Search for content, post, videos

Category

Мода

291 Views
Облечете се по мера…

    …Во таков случај изборот е непогрешен. Иако на пазарот се нуди сè и сешто, во ексклузивните продавници чијашто брендирана облека изгледа привлечно, некогаш е тешко да се најдат…

1059 Views
Отмени, во кошули од најквалитетни италијански ткаенини, во пролет и во лето

„Секој човек заслужува добро скроена кошула“ – Даниел Стојанов Факт е дека модните трендови ги диктираат Италијанците, чиј стил е неприкосновен, исто како британскиот, на пример. И францускиот, се разбира.…

763 Views
Топ 5 јакни и капути за мажи

Примарната работа на зимските јакни и капути е прилично јасна: треба да ве загрее. Ова е и удобност и сигурносно прашање, затоа внимавајте на изолационите можности на зимската јакна над…

471 Views
Согласно естетските критериуми… ексклузивна колекција луксузни предмети

Секој поединечно или заеднички, групно, како збирка, го привлекуваат вниманието на множеството информирани, упатени луѓе, кога е модата во прашање, вклучувајќи го и трендот. Понудата и побарувачката се големи, тоа…

0 COMMENT
872 Views
Во стилот на Џејмс Бонд 007

Секогаш тип-топ, кога се работи за гардеробата, Даниел Крег во улогата на познатиот шпион е пример за маж кој држи до себе и својот изглед во каква било...…