Search for content, post, videos

Category

Нешто ново за него

657 Views
Dita – Очила за сонце инспирирани од автомобилизмот

Американскиот бренд очила за сонце ги спои луксузот, модата и функционалноста, вклучително и љубовта кон натпреварувањето во брзо возење автомобили. Колекцијата Mach Five наиде на голем интерес кај помодарите. Нејзината…