Search for content, post, videos

НОВ „РЕКОРД“ НА УСПЕХ ОД „0 ДО 100

Кога ќе се спојат две брутално успешни имиња, неминовно се создава ненадминлив успех. Најпознатите македонски јутубери Стефан Лазаров и ЏП неодамна го лансираа хитот РЕКОРД, а денес 0 ДО 100 повторни ги освои нашите срца. Сигурно сите ќе се сложиме со фактот дека моментално ова се најголемите хитови, а со сигурност ќе останат на врвот уште многу долго.

Екстремно добри песни и спотови кои излегуваат надвор од досадните маргини, што ги прави поблиску до успехот кој им е загарантиран и надвор од нашите граници. Нивно е постојано да не изненадуваат на начин на кој најдобро знаат, а наше е да им возвратиме на соодветен начин- со беспрекорна подршка која навистина ја заслужуваат.

Надица Пушкоска