Search for content, post, videos

25 јубилејно издание на „Златна Бубамара на попларноста“.

  1. ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА под мотото „Да живнеме!“ на 12 мај во aрена „Борис Трајковски“

Билетите за Златна Бубамара ќе бидат пуштени во продажба на 29 април

Најпопуларната и најочекуваната манифестација  „ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА“,  по 2 години повторно се враќа во живо во  „Борис Трајковски“ под слоганот „ДА ЖИВНЕМЕ!“

Најбараната информација во овој момент е кога ќе започне продажбата на билети за  големиот музичко-културен настан, кој се оддржува на 12 мај.

Од Штабот на „Златна Бубамара“ најавуваат дека билетите ќе бидат пуштени во продажба во петок, на 29 Април, точно напладне, воо 12 часот преку он-лајн продажба на www.karti.com.mk и во Цвеќара Розе – во „Веро 2“.

ДОЈДОА И ТАКВИ УБАВИ ВРЕМИЊА КОГА ПОЛЕСНО СЕ ДОАЃА ДО 2 КАРТИ ЗА ЗЛАТНА БУБАМАРА ОТКОЛКУ ДО 2 ШИШИЊА ЗЕЈТИН

Ви го испраќаме и првиот проглас од овогодишната манифестација:

Дојдете да живнеме !!!!

Почитувани љубители на добра забава, нормални цнеи и евтина тарифа на струја, цените скокнаа, платите останаа исти, само Златна Бубамара ви порачува – Дојдете да живнеме!!!

Поо се што поминавме конечно доаѓаат и убави времиња – да се развеселиме, да запаееме и да се насмееме – (сега) конечно можеме да живнеме!

Доаѓа настанот што го чекаме две години.

  1. јубилејно издание на „Златна Бубамара на попларноста“.

На 12 мај во арената „Борис Трајковски“

Дојдоа и такви убави времиња кога полесно се доаѓа до две карти за Златна бубамара отколку до две шишиња зејтин

Наместо да кивнеме-време е да живнеме

ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА

Бакшишот чувајте го за крај!