Search for content, post, videos

Adam Beyer, легендата на техно музиката на 3ти јули во Македонија!

 

 Ве информираме дека постковид ерата, а по барање на сите љубители на квалитетна техно музика,  Fusion Festival ја започнува со пионерот на техно музиката, Adam Beyer.

 

Со комплетно имплементирање на  Ковид 19 протоколот и на светска продукција, на 3ти јули на платото на  А1 Арена, македонската публика ќе има уникатна шанса да ужива во целовечерниот диџеј сет на легендата на техно музиката, Adam Beyer.

Се враќаме повторно, за да се забавуваме заедно!!!

Fusion Festival
Сабота 3 јули
А1 Арена – open air
Влезници во претпродажбa по 900 денари во ПОЛА ЈУГОТОН и продажната мрежа на КУПИ КАРТИ ЗА СЕ, како и онлајн на www.kupikartizase.com