Search for content, post, videos

Бесмртниот стил повторно на сцена

Се вo Морнарски риги

Морнарскиот стил едноставно не може да излезе од мода. Затоа што е едиствен, толку свеж и оригинален, а и вселенски популарен.

Уште еден доказ за тоа се и многубројните светски модни брендови коишто повторно ги вклучија сино белите комбинации во својата понуда и во оваа сезона.

Овој стил одлично се комбинира со црвената боја но за промена според советите на стилистите, можете да ги надополните и со жолти асесоари,пред се чевли и чанти. Задолжителен е и накит, па обрнете внимание на големите и впечатливи синџирчиња и обетки.