Search for content, post, videos

Македонски креации, а светски изглед

Креатори: Марија Трајанова – Marsin, Златко Јовановски – JZJ, Наташа Карчева – Al Aparel, Антонија Ристовска, Linea, Albatros

Локација: хотел „Парк“, ресторан „Four“
Фото: Јован Јон
Модел: Павлина Манева, модна агенција „Подиум“
Фризура: Студио Avangarde
Шминка: Ирена Сенокозлиоска