Search for content, post, videos

Одиме на забава!

Креатори: Kokev, Наташа Карчева – Al Aparel

Локација: продажен салон „LUX“
Фото: Јован Јон
Модел: Александра Бошњаковска, модна агенција „Подиум“
Фризура: Студио Avangarde
Шминка: Ирена Сенокозлиоска