Search for content, post, videos

Разиграни, лелеави, романтични… Карнерите се повторно ин!

Локација: Музеј на македонската борба
Фото: Јован Јон
Модел: Ана Марија Михајловска
Фризура: Студио Avangarde
Шминка: Ирена Сенокозлиоска