Search for content, post, videos

Висока елеганција во вистинска нота – боите на смарагдот и сафирот

Висока елеганција во вистинска нота –
боите на смарагдот и сафирот ќе го „поткренат“ вашиот стил на малку повисоко ниво… вистински избор за свечени прилики оваа сезона