Search for content, post, videos

Gucci – Рачен часовник со плексиглас

 

Новината во итали­јанската куќа го сврте вниманието на девој­ките што ја следат мо­дата, кои држат до се­бе, и доби позитивна критика. Куќиштето на часовникот е злат­но, со гравирана пчела одза­ди, заедно со логото, со неизбежниот кварц внатре, покриен со транспарентна плочка (24×40 мм) од плексиглас, споена со ремче во црвена и зелена боја, долго 168 мм. Отпорен на вода, до 30 м длабочина, часовникот се одли­ку­ва и со швајцарска прецизност. Часов­никот чини 438 евра.