Search for content, post, videos

Од 27-31 мај изложба “Цвеќе на мирот” во Дом на АРМ

Асоцијацијата на здруженија на одбраната, безбедноста и меѓународните односи по повод 30 годишнината на Армијата на РСМакедонија, организира изложба "Цвеќе на мирот"од авторот,сликар и хуманист Живко Поповски Цветин.
Изложбата ќе се отвори на 27 Мај (петок) во 11 часот во Домот на Амијата и ќе трае до 31 мај.

Во недела на 29. Мај во 18 часот изложбата ќе ја посетат и претставници на гардата на кралството Норвешка.
На 31 мај во 13 часот изложбата ке ја посетат и претставници на генералштабот на РСМ.