Search for content, post, videos

Работи кои не треба да ги правите заради партнерот !

Колку и да го сакате мажот со кој сте, некои работи се едноставно неприфатливи. Паметна жена никогаш нема да ги направи
овие 5 работи за својот партнер:

1. Да помогате финансиски
Секоја жена што го финансирала мажот горко се каела за тоа. Поддржете го кога е тешко, но
никогаш не се согласувајте да бидете некој што ќе го издржува.
2.  Да му купувате скапи подароци
Никогаш не покажувајте му љубов со скапи подароци. Не 
обидувајте се да го импресионирате трошејќи огромна сума пари
за него, особено не на почетокот. Ова ќе ја одведе вашата врска
во погрешна насока. Парите никогаш не треба да бидат 
мерка за љубов.

3. Да го менувате вашиот изглед само затоа што тој сака
Речиси е природно жените да го менуваат својот изглед во согласност со она што му се допаѓа на партнерот. Да се ​​разбереме, нема
ништо лошо да потрошите малку повеќе време за средување на косата или фризура пред состанокот. 
Тоа е можност да ја истакнете вашата природна убавина и да ја подигнете вашата самодоверба. Сепак, треба да бидете исто толку
самоуверени кога ќе се појавите пред него во маица и фармерки, како и кога ќе се појавите во тој фустан што тој го сака. Биди си 
своја!

Никогаш не го менувајте изгледот само заради партнерот, дури и ако го сакате најмногу на светот. Ако ве притиска да се облекувате 
како што сака, да ја носите фризурата што му се допаѓа нему, или на кој било начин тоа го менува вашето тело, тој не вреди за 
потрошеното време.

4. Да се откажете од вашите соништа заради него
Само затоа што сте во врска, не значи дека треба да се откажете од вашите соништа само затоа што соништата на вашиот партнер
не се совпаѓаат со вашите. Напротив! Вистински маж ќе ве поддржува во сите ваши намери.

5. Да измислувате изговори заради него
Кога прави грешка, понекогаш сигурно има добар изговор, но тоа не зависи од вас и нема потреба 
вие, да измислувате изговори заради него. На овој начин, се залажувате и во суштина, го 
поддржувате неговото несоодветно однесување во некои ситуации. Кога е потребно,
слободно удри тупаница по масата ... Се разбира, мислиме фигуративно.