Search for content, post, videos

Учење и дружење

🇭🇷6 ученици и 2 професори од средно училиште од островот Вис, Хрватска, поминаа две недели во Скопје исполнети со многу активности. 👉Во САБА учеа за веб дизајн, роботика, креирање игри, design thinking, elevator pitch, претприемништво и свот анализи.
✔️Ги посетија и Europe House Skopje, изложбата во резиденцијата на ЕУ амбасадорот во МК, Матка, Водно, Охрид…