Search for content, post, videos

Магичнa голтка секое утро


Мини коктел за чист црн дроб и лице без брчки и темни кругови.
Првите резултати може да се очекуваат за еден месец, но важно е да истраете секој ден со оваа нова
утринска пракса. Овој мини коктел го чисти црниот дроб, дава енергија, ја поддржува работата на 
дигестивниот систем и ја прави кожата поубава.
Комбинацијата од маслиново масло и сок од лимон му помага на организмот да се исчисти од токсини, а
првите резултати може да се очекуваат за еден месец, но важно е да бидете упорни секој ден со оваа
нова утринска пракса.

Што да направите?
Измешајте 1 лажица маслиново масло и 1 лажица лимонов сок и пијте наутро на празен стомак. По тоа 
можете нормално да појадувате. 
Мешавината од маслиново масло и сок од лимон ја поддржува работата на дигестивниот систем, ефикасно 
го елиминира запекот и сите други дигестивни проблеми.
Луѓето кои готват со маслиново масло, додаваат во салати  имаат 41 процент помала веројатност да 
доживеат мозочен удар отколку оние кои никогаш не го консумираат. 
Истражувачите кои спроведоа студија на скоро 8.000 луѓе истакнуваат дека сите постари луѓе ќе живеат
подолго ако консумираат многу маслиново масло.

Лимонот обезбедува многу придобивки за кожата. Исто така, помага да се прочисти крвта. Телото, ако го
 „нахраните“ со лимон, побрзо произведува нови крвни клетки. 
Резултатите од коктелот на овие 2 состојки се генијални: намалување на токсините, подобро здравје, 
повеќе енергија и поубава кожа.