Search for content, post, videos

Тросед „МИЈА“, за пријатен амбиент

И удобен живот, во секој поглед. Заобленоста и пругавото тапацирање (однапред), визуелно ја зголемуваат иако нејзините димензии се 220×85×76 см. Висината на облегалката изнесува 46 см, а седиштето е широко 51 см. Ткаенината со која се обложува е прашање на вкус, по избор на купувачот. Свиленото кадифе ја прави уште полуксузна. Софата тежи 67 кг. За да трае подолго, не треба да стои на место каде што има сонце. Се чисти машински, со вакуум, или рачно, со нежно четкање.