Search for content, post, videos

Нови трендови во облеката за на работа

Новите трендови нудат поголема слобода во изборот на облеката за на работа…
осмелете се и пробајте

Комбинација бр.1

Палто Boggi | Џемпер J.W.Anderson 353€, www.farfetch.com | Панталони Springfield | Чанта Gucci 581€, www.farfetch.com | Чевли Timberland

 

Комбинација бр.2

Палто Pierre Cardin | Панталони Pierre Cardin | Елече Hugo Boss | Кошула Springfield | Часовник Longines – Božinovski | Капа Hugo Boss

 

Комбинација бр.3

Капут Ami Alexandre Mattiussi 689€, www.farfetch.com | Џемпер Laneus 276€, www.farfetch.com | Панталони E. Tautz 234€, www.farfetch.com | Часовник Hamilton – Božinovski | Патики Peko

 

Комбинација бр.4

Кошула Dolce & Gabbana 464€, www.farfetch.com | Палто Massimo Dutti 9990ден. | Капут
Gabriele Pasini 793€, www.farfetch.com | Чанта Massimo Dutti 14990ден. | Машна Etro 129€, www.farfetch.com