Search for content, post, videos

Dunhill – Бостон домино за разбигрижа

 

Во часовите на разонода, во пролет или налето, бостон домино е вистински избор. Британската марка што веќе 110 години се вбројува меѓу најдобрите, најлуксузните, неодамна го исфрли новото бостон домино во поинакво, поразлично пакување од досегашното. Правоаголните плочки, кои на едната страна се обележани со различен број точки, се направени од ацетат, а во средината имаат сребрена нитна, спакувани во темносина футрола од гранулирана (кравја) кожа. Цената му е 288 евра.