Search for content, post, videos

Концерт на “Ris Flower” во Скопје!

По одличната мини-туреја низ Македонија, рокенрол спектакл во срцето на градот! На концертот ќе бидат изведени досегашните авторски песни, како и промоција на нови, необјавени песни кои се дел од албумот кој се најавува за крајот на 2022 година. На концертот, “Ris Flower” ќе биде придружуван од својот бенд составен од феноменалните музичари Џоле Максимовски, Дино Милосављевиќ и Филип Пулески. Концертот ќе го отвори групата Поп Арт Бенд со свој настап. Влезот е слободен. Среда. 8ми Јуни! Каза Бар- Дебар Маало, Скопје